Crni tartuf (cijeli)

od 14,34 

Svježi crni tartuf dostupan je u većem dijelu godine nego bijeli tartuf. No kako bi nam mogao biti dostupan bez strepnje da u nekom trenutku nećemo moći doći do njega, također smo omogućili njegovu dostupnost u steriliziranom obliku kroz cijelu godinu.
Sol i voda očuvat će veći dio njegova okusa u vrijeme kada nije dostupan u svježem obliku.
Ovako očuvan cijeli bijeli tartuf dostojno se upotrebljava u brojnim restoranima širom svijeta tijekom cijele godine, a ne samo u razdoblju od rujna do prosinca kada se može «loviti» u prirodi.

Njegova upotreba u restoranu ili kuhinji dat će svakom jelu na Vašem tanjuru neodoljivost i jedinstveni dodir koji će svako jelo pretvoriti u eksploziju mirisa i okusa.
Meso, tjestenine, bruschette, sladoledni deserti – svi će oni lako podnijeti dodatak listića blagotvornog i aromatičnog crnog gomolja.

Opis

INFORMACIJE O PROIZVODU

CRNI TARTUF, CIJELI

SASTOJCI: crni ljetni tartuf (Tuber Aestivum, Vitt.), voda, aroma. Jednom otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 10 dana. Ne sadrži konzervanse i umjetne boje. Nutritivna vrijednost na 100 g proizvoda: energija 167 kJ / 40 kcal; masti 0 g, od kojih zasićene 0 g; ugljikohidrati 2,1 g, od kojih šećeri 0 g; vlakna 8,8 g; bjelančevine 3,6 g i soli 0 g.

Dodatne informacije

pakiranje

13/17g, 25/30g, 50/65g

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Vezani proizvodi